cuketový koláč - česká nátura

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

recepty
 


 
 

CUKETOVÝ KOLÁČ
Ingredience:

Cca 400 g listového těsta, rozváleného na pečicím papíru
3 menší cukety, na tenká kolečka
2 stroužky česneku, na plátky
2-3 lžíce olivového oleje
4 lžíce mascarpone nebo lučiny
50 g strouhaného parmazánu
Sůl a pepř

Postup:
Zahřejeme troubu na 200 stupňů. Těsto rozložíme i s pečicím papírem na plech. Vytvarujeme asi dvoucentimetrové okraje. Cukety a česnek pořádně osolíme a opepříme. Mascarpone nebo lučinu smícháme s půlkou parmazánu a natřeme jím dno koláče. Navrch dáme cukety v řadách tak, aby se plátky lehce překrývaly. Pečeme 15 minut, pak posypeme parmazánem a pečeme ještě 15-20 minut.






 
 
search
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky