černý kuba jihočeský - česká nátura

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

recepty
 


 
 

ČERNÝ KUBA JIHOČESKÝ
Ingredience:
½ kg krup nebo krupek
sůl
kmín
voda
3 lžíce másla nebo sádla
hrst sušených hub
1 cibule
1 česnek
½ l mléka
majoránka
petrželka nebo pažitka

Postup:
Přebrané kroupy nebo krupky spaříme, propláchneme a zvolna vaříme ve slané vodě. Na kousku másla nebo sádla zpěníme nakrájenou cibuli, česnek a podusíme s kmínem houby, překrájené a předem nabobtnalé a uvařené. Potom smícháme uvařené kroupy s houbami, přimastíme, přidáme petrželku nebo pažitku, ochutíme a upečeme v dobře vymaštěném pekáčku.

















 
 
search
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky